2009. június 12., péntek

ez Borsod

Most olvastam:

Rendőrökre támadtak Olaszliszkán


Megtámadtak két rendőrt Olaszliszkán, egyiküknek átmenetileg még a fegyverét is elvették. A rendőrök egy verekedést próbáltak megakadályozni, a randalírozók azonban nekik estek. A járőrök csak gázsprével tudták ártalmatlanná tenni a támadókat. Két ember ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt nyomoznak.

Olaszliszkán több ember támadt rendőrökre, mikor azok megpróbáltak véget vetni egy verekedésnek. Az atrocitás még kedden történt, a rendőrök egy verekedés miatt szálltak ki, és távozásra szólították fel a randalírozókat. Az egyik férfi, akinek a nadrágzsebében kés volt, megindult a járőr felé, és fenyegetőzni kezdett. A kést a rendőrök elvették tőle, ám mielőtt sikerült volna megbilincselni, a férfi élettársa és 15 éves fia rájuk támadt, és kutyáikat is rájuk uszították.

A férfi, akitől elvették a kést, a csetepatában kiszabadította magát, és földre lökte az egyik rendőrt. Elvette a pisztolyát is a fegyvertáskájából, és ráfogta a rendőrre. A másik járőr ekkor gázsprével lefújta a támadót, aki eldobta a fegyvert. Ezután sikerült elfogni az agresszív férfit és fiát.

Mindkettejük ellen csoportosan és felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak indult eljárás, egyiküket a Miskolci Városi Bíróság előzetes letartóztatásba helyezte - közölte Martossy György, a Borsod megyei főügyészség szóvivője.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése